Vakantieverhalen uit Griekenland!
Vakantieverhalen uit Griekenland!

Elk jaar gaan er duizenden mensen op vakantie naar Griekenland. Iedereen maakt weer andere avonturen mee. Soms zijn die avonturen minder leuk. Hieronder het verhaal van Carina. Ook zij heeft een bijzondere vakantie gehad!

Heb jij ook een bijzonder verhaal dat je graag wil delen? Stuur een mail naar info@diavazo.nl en ik neem contact met jou op!

Lees verder »
Boekenmarkt in Tilburg
Boekenmarkt in Tilburg

Afgelopen zaterdag was het zo ver! We mochten langskomen bij de Griekse school in Tilburg. 

Lees verder »
Vakantieverhalen uit Griekenland!!
Op vakantie naar Griekenland

Vakantieverhalen uit Griekenland. Er zijn zoveel mooie verhalen over vakanties in Griekenland. Wil jij die van jou vertellen? Stuur een mail naar info@diavazo.nl en ik neem graag contact met jou op. 

Dit verhaal gaat over Nazrien, die graag op vakantie gaat naar Griekenland!

Lees verder »
Mooie vakantieverhalen
Op vakantie naar Griekenland!

Elk jaar gaan er duizenden mensen op vakantie naar Griekenland. Iedereen heeft weer een geheel eigen reden om naar dit mooie land toe te gaan. Mijn naam is Saskia Tsamitrou en ik ben dol op verhalen. Daarom ga ik de komende maanden op zoek naar vakantie verhalen. Heb jij iets speciaals, moois of indrukwekkends meegemaakt op vakantie in Griekenland, laat het mij weten! Mooie verhalen moeten opnieuw beleefd worden door anderen. Doe jij ook mee? Ik kom graag met jou in contact!

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein