Over Ons

 

Καλώς ορίσατε στο διαδικτυακό μας κατάστημα!

Wie zijn wij?

Wij zijn Yannis Tsamitros en Saskia Harmens en wij zijn enorme boekenliefhebbers. In mei 2018 besloten wij daarom deze webwinkel met als specialisatie boeken op te zetten. Het begon allemaal met Griekse boeken. Zo konden wij eindelijk onze mooie boeken met onze vrienden delen. Vanaf 2018 heeft diavazo.nl een flinke groei doorgemaakt. Ons assortiment is enorm uitgebreid. Daarnaast worden de artikelen bezorgd in België, Duitsland en Luxemburg. 

Bij diavazo.nl kan je romans, kookboeken, kinderboeken en poëzie vinden. Ook in het assortiment zijn diverse boeken over geschiedenis, politiek, filosofie en maatschappij. Daarnaast ook diverse boeken over persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van het lichaam en de geest. Het assortiment van Nederlandstalige boeken is vooral gericht op de band met Griekenland of op zelfontplooiing. 

Een aparte rubriek zijn onze lesboeken. diavazo.nl staat met verschillende taalscholen in contact en verkopen de lesboeken, die zij gebruiken. Ook hebben we een methode voor Grieken om Nederlands te leren. Daarnaast zijn er verschillende boeken in meerdere talen, die gesprekken in het Grieks weergeven. 

Bij een boekhandel worden ook schrijfwaren, wenskaarten (Grieks) en fotolijsten verkocht. Daarnaast is er een mooie aparte rubriek voor onze Griekse Orthodoxe artikelen. 

Καλή Ανάγνωση!

diavazo.nl is een handelsnaam van Anosis Nederland.

Anosis Nederland

Adres: Constructieweg 88R

Postcode: 3641SP

Plaats: Mijdrecht

Telefoon: 0297-547689

Website: www.diavazo.nl

E-mail: info@diavazo.nl

KvK nummer: 67389465

BTW nummer: NL002404218B95

KNAB Bank: NL44KNAB0255652119

 

 

 


 

 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein